Advies & Ondersteuning

Binnen het kader  “kwaliteitscontrole en inspectie” , is het uiteindelijke doel om de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden te bewaken en te verbeteren.

Dikwijls is het geval dat de Rayonmanagers, leidinggevenden en personeel binnen uw organisatie tegen problemen aanlopen op de werkvloer als het gaat over de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Vragen als : “we hebben te weinig tijd om ons werk op de juiste manier uit te voeren” , of “klopt het werkprogramma wel?” , “gebruiken we de juiste middelen en technieken om op de juiste manier te werken binnen de tijd?”.

Voor deze vraagstellingen kunnen wij u als bedrijf helpen om een juist schoonmaaksysteem samen te stellen. Op een uiterst positieve en motiverende manier geven wij ons advies af, niet alleen met een dossier, maar bovenal op de werkvloer tussen de mensen die het werk in de praktijk uit moeten voeren. Als echte motivators, waarvoor de rayonmanagers wellicht niet aan toe komen, bieden wij u als schoonmaakdienstverlener de nodige steun om op een ontspannen manier verder te kunnen.

 

Controle en Inspectie zijn binnen onze visie dan ook geen “strafwerk” of het benoemen van de fouten, Nee, Wij benoemen wat er juist heel erg goed gaat, en wat er nog beter kan!

Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring op de werkvloer hebben wij de kennis en de middelen om de samenwerking tussen de werkgever-werknemer en opdrachtgever te optimaliseren.

Een uiterst positieve en constructieve communicatie speelt hierin de hoofdrol!